Veckans lunch

Veckans lunch

Vecka 40

Missa inte hösteventen på Ädelfors hotell och konferens.  Nu kan du boka julbord!

Varje dag serveras en svinnsmart dagens soppa.

Måndag:
Vaggeryds isterband serveras med stuvad persiljepotatis och skivade rödbetor
Alt: stekt frukostkorv.
Veg: Persiljestuvad potatis serveras med stekt vegokorv, skivade rödbetor.

Tisdag:
Soppa: Havets soppa med saffranscrème.
Coq au vine (fransk kycklinggryta)serveras med ris/kokt potatis, crème fraiche.
Veg: Fransk Grönsaksgryta med linser, bönor och kryddig oumph.

Onsdag:
Kökets köttfärslimpa serveras med kokt potatis, gräddsås, lingonsylt samt picklad gurka.
Veg: Stekt falafel, kokt potatis och gräddsås.

Torsdag:
Äppelmarinerad skinkstek serveras med rostad/kokt potatis, äppelcidersås, ångade grönsaker, gelé samt äppelchutney.
Veg: Pasta med pesto, soltorkade tomater, vitlök och spenat.

Fredag:
Ädelostgratinerad fläskytterfilé serveras med råstekt purjolökspotatis, skysås.
Veg: Ädelostgratinerad qournfile, skysås och råstekt purjolökspotatis.
Vi bjuder på Fredagskaka


Varje dag serveras stort salladsbord och hembakat bröd. Vi serverar MSC-märkt fisk.


Lunch

Kursdeltagare: 11.30 - 12.30
Konferens: 12.30 - 13.30
Allmänheten: 12.00-13.30

Priser

Måndag-fredag inklusive sallad, dryck och kaffe: 135 kr.
Seniorpris: 125 kr. 
Häfte 10 kuponger: 1 215 kr. Endast kort eller swish.

Busslunch

165 kr inklusive sallad, dryck, kaffe och dessert.
Endast kort eller swish.

Hitta till oss

Med reservation för ändringar