Veckans matsedel

Veckans matsedel

Vecka 21

Måndag:
Pasta Bolognese, riven ost och parmesan.
Veg: Pasta med qournfärssås.
Dagens soppa: Broccoli.

Tisdag:
Panerad fiskfilé serveras med kokt potatis och remouladsås, gröna ärtor.
Veg: Qournschnitzel.
Dagens soppa: Mexikansk köttfärssoppa.

Onsdag:
Dillkött på nötkött serveras med kokt potatis.
Veg: Tofu i dillsås.
Dagens soppa: Skaldjurssoppa.

Torsdag:
Flygande Jakob serveras med ris.
Veg: Flygande Jakob på qournfile.
Dagens soppa: Potatis-och  purjolökssoppa.

Fredag:
BBQ-glacerad kotlett serveras med klyftpotatis, aioli, coleslow.
Veg: BBQ-glacerad qournfile.


Varje dag serveras stort salladsbord och hembakat bröd. Vi serverar alltid svenskt kött och MSC-märkt fisk.

Lunch

Kursdeltagare: 11.30 - 12.30
Konferens: 12.30 - 13.30
Allmänheten: 12.00-13.30

Priser

Lunchbuffé

Måndag-fredag inklusive sallad, dryck och kaffe: 135 kr.
Seniorpris: 125 kr 
Häfte 10 kuponger: 1 215 kr.
Endast kort eller swish.

Busslunch

165 kr inklusive sallad, dryck, kaffe och dessert
Endast kort eller swish.

Hitta till oss

Med reservation för ändringar