Hotell och konferens
Dela sidanDela sidan
/media/131956/iga-01_webb.jpg?anchor=center&mode=crop&width=750&height=400&rnd=131747517730000000

Ansök till Indie Game Studio HT 2018

Vi är glada över att den 20 augusti starta Indie Game Studio för första gången på Ädelfors folkhögskola. Kursen handlar om att få teoretiska och praktiska kunskaper i att driva indiespelföretag. Indie Game studio har löpande antagning och det finns fortfarande möjlighet att börja till hösten.

Vi är glada över att den 20 augusti startar Indie Game Studio för första gången på Ädelfors folkhögskola. Kursen handlar om att få teoretiska och praktiska kunskaper i att driva indiespelföretag. Under kursen skapar deltagarna dataspel som ger erfarenhet av att genomföra och slutföra dataspelsprojekt.

Det var 2009 som kursen i dataspelsutveckling startade på skolan. Ett par år senare så utvecklades kursen till tre inriktningar (programmering, design och grafik) som kvarstår än idag och är en mycket populär kurs.

Nu nio år senare så startar den efterlängtade kursen Indie Game Studio som i ett steg att få kunskap och möjligheten att leva som indiespelutvecklare eller bli mer eftertraktad inom dataspelsbranschen genom sina erfarenheter under kursen.

Indie Game studio har löpande antagning och det finns fortfarande möjlighet att börja till hösten.

Läs mer och ansök