Vi söker en grafiklärare

Vi söker en grafiklärare

Ädelfors Folkhögskola söker nu en grafiklärare till kursen dataspelsutveckling på 100%. Tjänsten är ett vikariat.

LÄRARE I DATASPELSGRAFIK

I kursen ingår tre inriktningar - programmering, design och grafik. Du kommer att ha stor möjlighet att bestämma/påverka innehåll och upplägg på din del av kursen. Du kommer även att få vara med och planera samarbetet mellan de tre olika inriktningarna: till exempel spelprojekt, studieresor, gemensamma föreläsningar osv.

Kursen riktar sig till vuxna (18+ år) med neuropsykiatriska funktionsnedsättningar och erfarenheter av arbete med denna målgrupp är meriterande. Vi ser gärna att du har erfarenhet av spelutveckling och pedagogiskt arbete. Arbetsuppgifterna består i att planera och utforma grafikrelaterade föreläsningar och uppgifter, samt att handleda våra deltagare.

Du som söker bör ha en utbildning inom dataspelsgrafik, konst, visualisering eller liknande. Vidare bör du ha praktisk erfarenhet av grafiskt arbete i 2D och 3D från antingen utbildning/arbete eller hobbyprojekt. Erfarenhet av Blender och Unity samt pixel art är meriterande. Som person bör du vara empatisk, strukturerad, lyhörd samt ha lätt för att samarbeta med andra.

Tillträde enligt överenskommelse.

Vid frågor om tjänsten kontakta: Niklas Elling (kursledare programmering)
073-815 32 00 - niklas.elling@adelfors.nu

Facklig representant är Jonas Färnemyhr
e-post: jonas.farnemyhr@adelfors.nu

Sista ansökningsdag: 2023-06-16

Vi tar emot ansökan via e-post till biträdande rektor Carina Lindén-Rydén:
carina.linden-ryden@adelfors.nu

Vi behandlar ansökningarna löpande.För mer information