/media/3034/Entre_baksidan.jpg?anchor=center&mode=crop&width=1140&height=486&rnd=130471254830000000

För dig med funktionsnedsättning - Sommarkurser 2020

Kära sommarkursdeltagare
Vi har på alla sätt försökt att kunna genomföra våra sommarkurser, vi flyttade på veckorna och hade förhoppningar om att läget skulle förbättras men vi ser ingen ljusning så vi har tagit det tunga beslutet att ställa in alla våra sommarkurser, orsaken är som ni förstår det rådande läget i Sverige med Corona/covid19. Vi följer Folkhälsomyndighetens, regeringen och Vetlanda kommuns riktlinjer och beslut och har in i det längsta hoppats på att kurserna skulle kunna genomföras men nu har vi nått den punkten att det inte längre räcker med hopp.

Vi på Ädelfors Folkhögskola måste i rådande läge ta vårt ansvar och vi ser inte att vi kan genomföra kurserna i sommar på ett säkert sätt för våra deltagare och personal och detta måste vara, skolans högsta prioritet. Vi beklagar verkligen detta men under rådande situation har vi inget annat val.
Men vi vill önska dig en härlig sommar trots allt och välkomnar dig till oss sommaren 2021. Om läget skulle förbättras efter sommaren så återkommer vi om möjligt med kurser i höst och till jul.
Har du frågor och funderingar så bara hör av dig! Hoppas att vi ses nästa sommar!För mer information