Sommarkurser 2024

Sommarkurser 2024

Vi är stolta över att presentera sommarkurserna 2024

Klicka här för att läsa mer och boka sommarkurserna.

Låt dig inspireras av någon av våra kurser och unna dig själv en egen semestervecka med just din drömkurs. Här, i vacker och lugn miljö, erbjuder vi ett smörgåsbord av kurser, förhoppningsvis hittar du den som passar just dig!

Tänk dig att byta miljö i några dagar och lära dig något nytt! Kanske hitta en ny inriktning i livet eller bara ägna dig åt ditt intresse i gemenskap med likasinnade? Och kanske möter du nya vänner för livet. Kursledarna har förstås förberett ett matigt innehåll, men en sommarkurs ger mer än så: God mat, fina lokaler och bra boende samt en mängd fritidsaktiviteter på skolområdet gör också sitt till för att du ska få en unik och kreativ upplevelse hos oss.

Oavsett om du åker ensam, med en vän, livskamrat eller barn så kommer du att uppleva folkbildning när den är som bäst. Vi kan dessutom krydda din upplevelse med att stolt visa upp våra helt nyrenoverade lokaler, ny restaurang och reception som inbjuder till fina samtal eller att bara sitta och ta det lugnt och insupa den härliga atmosfären. Så ta första steget till en ny upplevelse i sommar. Välkommen!För mer information