Hotell och konferens
Dela sidanDela sidan
/media/131688/dataspel_01.jpg?center=0.23,0.58166666666666667&mode=crop&width=750&height=320&rnd=131255807520000000

Inriktning Design

Som speldesigner bestämmer du hur spelet ska spelas och vad som ska hända i spelet. Du tar fram spelidéer som du förmedlar till dina medarbetare genom att skriva tydliga och detaljerade designdokument. Som speldesigner kan du arbeta med många olika saker till exempel spelmekanik, banor, spelbalansering, narrativ/berättande med mera.

I kursen design får du lära dig att skriva olika typer av designdokument, som man utgår ifrån när man skapar spel. Du arbetar även med att skapa egna spel och banor i spelutvecklingsverktyget Unity.

Om du är kreativ, fantasifull och samtidigt kan tänka logiskt så är detta en kurs för dig.

Antagningsprocess

Vi rekommenderar att du deltar i en Känn-dig-för-kurs, som är en del i vår antagningsprocess. Under kursen tittar vi på om du har intresse av att utveckla dataspel. Vi kommer att ha individuella samtal med alla deltagare. Där du ges möjlighet att ställa frågor om kursen, samt att vi får möjlighet att ställa frågor till dig. Utifrån samtalet under känn-dig-för-kursen och observationer, samt bifogade dokument, gör vi en samlad bedömning om ifall och hur vi bäst kan skapa en god studiesituation för dig.Filer för nedladdning
 
För mer information