/media/132153/a02lud.jpg?anchor=center&mode=crop&width=1140&height=486&rnd=132155251450000000

Känn-dig-för-kurs

Du som deltagare får möjlighet att lära känna skolan och personalen, samtidigt som vi får möjlighet att bli bekant med dig. En sådan kurs är av stort värde om du funderar på att söka till någon av våra långa kurser.

Dataspelsutveckling

Viktig information om Känn-Dig-För-kurser för Dataspelsutveckling

På grund av coronasituationen kommer årets Känn-dig-för-kurs till Dataspelsutveckling att hållas på distans.  Vi kommer ca 2-3 veckor innan varje kurstillfälle att skicka inbjudningar till Känn-Dig-För-kursen via fysisk post till den adress du angett i din ansökan. I inbjudan får du mer information och instruktioner om hur du deltar. För att delta behöver du ha en dator, bredbandsuppkoppling, hörlurar, mikrofon och helst även en webcam.

Ansökan till Känn-dig-för-kursen gör du på samma formulär som för ansökan till kursen.

Datum

Vi har Känn-dig-för-kurs vid tre olika tillfällen 2021

29-31 mars

19-21 april

3-5 maj

Kostnader

I år är Dataspelsutvecklings Känn-dig-för-kurs kostnadsfri. Detta på grund av den rådande coronasituationen och att kursen därmed ges på distans.

Allmän kurs

Kursens längd

3 dagar

Datum

26-28 april 2021

Kostnader

Kostnader Känn Dig För-kurs. Kostnad för helpension är 2 080 kronor, har du internatbidrag* kostar det 661 kronor. Ankomst kvällen innan kursstart kostar 519 kr för logi och frukost.

 *Ädelfors folkhögskola söker internatbidrag av specialpedagogiska skolmyndigheten. Du ska vara från 18 år och får inte ha utnyttjat dina 30 internatbidragsdygn/kalenderår. Du kan inte ha studiemedel från CSN samtidigt.

Ansökan till Känn-Dig-För

Ansökan till Känn-Dig-För kursen gör du på samma formulär som för ansökan till kursen, som du hittar på kursens egna sida.

Skolan

Skolan och boendet är tillgängligt för deltagare med funktionsnedsättning. Undervisningen är individanpassad och integrerande, vi tar emot deltagare med funktionsnedsättning på alla våra kurser och utbildningar. Förutom studier erbjuder vi boendestöd och samtalsstöd. Vi har ett rikt utbud av fritidsaktiviteter.

Assistans

På skolan finns assistenter under hela dygnet.För mer information