Hotell och konferens
Dela sidanDela sidan
/media/131869/kreativt_skrivande.jpg?anchor=center&mode=crop&width=750&height=320&rnd=131752762140000000

Kreativt skrivande distanskurs (Fullbokad)

Med Maria Bielke von Sydow

Kursstart: 2019-08-19  
 
 
Kursens längd: 15 veckor, halvfart 50 procent  
 
Information:

Studiestödsnivå (CSN): Gymnasial.
Vi har inga fysiska träffar. Kursen är fullbokad. Det går inte att ansöka.
 
 
 
 

Kursen är fullbokad. Det går inte att ansöka.


Att skriva är att definiera sig själv och göra sin röst hörd. Välkommen att bli en Skrivande röst! Med lätthet och glädje får vi igång vår kreativa process och vårt skrivande.


Vi prövar oss fram genom olika genrer och varierande typer av texter. Vi skriver bland annat flödesskrivning, poesi, självbiografiska texter och novell. Genom övning får vi verktygen som för oss framåt i skrivandet. Kursen består av 5 stycken kursmoduler. Varje kursmodul har ett särskilt givet tema och du som kursdeltagare lämnar in två texter per modul. Jag som kursledare ger dig respons på varje text och ger också tips på hur du kan förbättra dina texter.

Maria Bielke von Sydow
Kursledare
: Maria Bielke von Sydow författare, förläggare och skrivkursledare. Skriver och ger ut skönlitteratur och facklitteratur. Hon har bla skrivit romantrilogin: ”Ingmar Bergman kände aldrig skuld”, ”LOREM IPSUM” och ”Sista boken” samt de uppmärksammade och prisbelönta skrivhandböckerna ”Skrivande röster - inspirationshandbok för skrivsugna”

Kursens längd:
15 veckor. Vi har inga fysiska träffar. Kursen är kostnadsfri.
Kursens omfattning: Halvfart
Tidpunkt: Distanskurs
Sista ansökningsdag: 15 maj 2019
Kursstart: 19 augusti 2019
Kursslut: 29 november 2019
Målgrupp: Skrivintresserade
Förkunskapskrav
: Svenskakunskaper i tal och skrift behövs då undervisningen sker på svenska och de texter som lämnas in ska vara skrivna på svenska. Kursen sker via Googles plattform så en kunskap om hur plattformen fungerar underlättar. Vana att hantera ordbehandlingsprogram. Kursen är helt nätbaserad så tillgång till god
uppkoppling behövs.
Kursmaterial: Skrivhandböckerna; Skrivande röster och Skrivande röster 2. Kurslitteraturen inhandlas av kursdeltagaren via nätbokhandeln eller direkt av kursledaren. Ladda ned kursplanen längst ned på sidan.
Ansökan:
Kursen är fullbokad. Det går inte att ansöka.

 För mer information

Maria Bielke von Sydow

E-post: bielkevonsydow@adelfors.nu

Telefon: 073 274 18 29