Veckans matsedel

Veckans matsedel

Vecka 42

Höstevents och julbord 2024 på Ädelfors hotell och konferens 
Läs mer och boka


Måndag:
Rotfruktsgratäng med stekt kassler serveras med en kall ananassalsa.
Veg: Rotfruktsgratäng med stekt oumph, ananassalsa.

Tisdag:
Panerad fisk serveras med kall kräftskagen, kokt potatis samt citronrostad broccoli.
Veg: Tortillarullar med het qournfärsröra.

Onsdag:
Provencalsk fläskkarré serveras med ugnsrostade rotfrukter och portersås samt vitlöksrostad harricoverts.
Veg: Grönsaksragu med tofu och bönor.

Torsdag:
Choritzopasta (choritzo, paprika, vitlök, lök, svamp, broccoli) serveras med tagliatelle.
Veg: Vegchoritzopasta (vegetarisk choritzo, paprika, vitlök, lök, svamp, broccoli) serveras med tagliatelle.

Fredag:
Stekta fläskkotletter serveras med kokt potatis och gräddsås, varma grönsaker, gelé och pressgurka.
Veg: Stekta qournfileer serveras med kokt potatis och örtsås.
Fredagskaka.


Varje dag serveras stort salladsbord och hembakat bröd. Vi serverar MSC-märkt fisk.


Lunch

Kursdeltagare: 11.30 - 12.30
Konferens: 12.30 - 13.30
Allmänheten: 12.00-13.30

Priser

Måndag-fredag inklusive sallad, dryck och kaffe: 135 kr.
Seniorpris: 125 kr. 
Häfte 10 kuponger: 1 215 kr. Endast kort eller swish.

Busslunch

165 kr inklusive sallad, dryck, kaffe och dessert.
Endast kort eller swish.

Hitta till oss

Med reservation för ändringar