Hotell och konferens
Dela sidanDela sidan
/media/131857/lunch_webb.jpg?anchor=center&mode=crop&width=750&height=320&rnd=131570295990000000

Veckans matsedel

Öppettider

Lunch

Kursdeltagare: 11.30 - 12.30

Konferens: 12.30 - 13.30

Allmänheten: 12.00 - 13.30

Frukost

Måndag  - söndag:  7.30 - 8.30 


Vecka 13

Måndag

Köttgryta på vårens primörer serveras med kokt potatis
Vegetariskt: Vegetarisk gryta

Tisdag

Fänkålsrimmad kolja i citrontimjansås serveras med ingefärsstekt vitkål och kokt potatis
Alternativ: Morotssoppa med prinskorv, våfflor och sylt
Vegetariskt: Kökets vegetariska biffar 

Onsdag

Ädelfors’ pannbiff med stekt lök serveras med kokt potatis och brunsås
Vegetariskt: Quornfilé med stekt lök

Torsdag

Viltkyckling med klyftpotatis och gelé
Vegetariskt: Falafel med klyftpotatis och gelé

Fredag

Stekt karrékotlett med två sorters aromsmör serveras med stekt potatis
Vegetariskt: Panerade selleristicks
Dessert: Glass

Lördag

Fläskfilé i grönpepparsås med potatisgratäng
Dessert: Ingefärspäron med vaniljglass

Söndag

Honungsglaserad kotlettrad med pepparsås och kokt potatis
Dessert: Blåbärspaj med vaniljsås

 

Priser
Nu kan du betala med Swish!


Lunchbuffé

Måndag-fredag inklusive sallad, dryck & kaffe: 90 kr

Helger: 120 kr (förbeställ)

Häfte 10 kuponger: 850 kr

Busslunch: 125 kr inklusive sallad, dryck, kaffe och dessert

Hitta till oss

Med reservation för ändringar



För mer information