Hotell och konferens
Dela sidanDela sidan
/media/131857/lunch_webb.jpg?anchor=center&mode=crop&width=750&height=320&rnd=131570295990000000

Veckans matsedel

Öppettider

Lunch

Kursdeltagare: 11.30 - 12.30

Konferens: 12.30 - 13.30

Allmänheten: 12.00 - 13.30

Frukost

Måndag  - söndag:  7.30 - 8.30 


Vecka 21

Måndag

Korvstroganoff serveras med ris            
Vegetariskt: Sojakorvstroganoff med ris

Tisdag

Fiskgratäng med Garam Masala och cashewnötter, kokt potatis
Alternativ: Köttfärsgulaschsoppa, bröd, pannkakor och sylt
Vegetariskt: Quorngratäng med Garam Masala

Onsdag

Helstekt kotlettrad med kryddigt täcke serveras med purjolökspotatis och örtsås
Vegetariskt: Sesampanerad grönsaksbiff med purjolökspotatis och sås

Torsdag

Tacobiffar med klyftpotatis och salsa
Vegetariskt:Broccolibiff med klyftpotatis och salsa

Fredag

Thaikyckling serveras med jasminris
Vegetariskt: Grönsaksgratäng med thaismak, jasminris
Dessert: Glass

Lördag

Panerad rödspätta serveras med kokt potatis och remouladsås
Dessert: Nutellacheesecake

Söndag

Ört- och vitlöksbakad fläskkarré serveras med rostad delikatesspotatis, smörslungade vår primörer, rödvinssky samt vispat pepparsmör
Dessert: Vrigstad ostkaka serveras med sylt och grädde / Glass     

 

Priser

Lunchbuffé

Måndag-fredag inklusive sallad, dryck & kaffe: 90 kr

Helger: 120 kr (förbeställ)

Häfte 10 kuponger: 850 kr

Busslunch: 125 kr inklusive sallad, dryck, kaffe och dessert

Det går också bra att betala med Swish!

Hitta till oss

Med reservation för ändringar



För mer information