Fritt broderi 16-20 juni

Fritt broderi 16-20 juni

FULLBOKAD!

Alla kan vi lära oss stygn efter hand men vi börjar med de allra enklaste, förstygn, efterstygn och stjälkstygn. Vi jobbar med tygbitar och olika slags garn i oändlighet.

Tillbaka till sommarkurser

Naturen är en outtömlig källa som vi låter oss inspireras av. Vi tittar, skissar, skapar och diskuterar hur vi får fram ett spännande motiv. Vi kommer att förbereda bakgrunder med olika tekniker, måla med färg, tyglappar och enkla tryck.

Av de enklaste stygnen blir det magiska broderier. Vi lär oss stygn efter hand men börjar med de allra enklaste och går vidare. För bakgrunden har vi olika tekniker som färg, tyglappar och enkla tryck.

Vi förbereder bakgrunder med olika tekniker och jobbar med tygbitar och garn.

Kursledaren Ann Rydh är utbildad på konstfack bildlärarutbildningen och därefter arbetat som bildlärare. Gick samtidigt konstfacks kvällsskola i keramik och glas. Sedan 2011 arbetar hon som konstnär på heltid och arbetar nu med två spår, fritt broderi och akvarellmåleri. Under åren har det blivit utställningar egna, samlings- och jurybedömd utställningar. Deltar också i” Konst runt” som täcker, Emmaboda , Torsås, Nybro och Södermöre kommuner.

www.annrydh.se


Kontakt:
Cicci Hultqvist
Telefon: 0383-571 10
E-post: kortkurs@adelfors.nu