Mirakelkursen 15-19 juli

Mirakelkursen 15-19 juli

ANSÖKAN STÄNGD

För dig som tröttnat på den ytliga feltolkningen av LOA, Lagen Om Attraktion.


Tillbaka till sommarkurser

P.O.W står för Power Of Wisdom. Den här kursen ökar både din manifestationskraft och din egen kloka inre kraft. 

Det här är främst en kurs i mirakler, men även magin tar stor plats. Allt för att du ska få helheten i en maxad kurs om kärleksfull manifestation. 

Under den här veckan fylld med hög kunskap, inre vishet, personliga övningar och ökad insiktsfull medvetenhet lär du dig ALLT du behöver veta för att leva i högre frekvenser som gynnar ditt liv och ökar dina möjligheter.  

Du får:

  • Manifestationens sju nycklar. 
  • Veta allt om ditt kraftfulla magnetiska sinne. 
  • En fördjupad förståelse för manifestation. 
  • Kunskap om dina två tankesystem. 
  • Upptäcka vem du i sanning är.
  • En förändrad positiv självbild med ett högt självvärde.


    Är du redo att leva medvetet magnetisk och förvänta dig mirakel? 

Ja, i så fall välkomnar Maria Mondiamo, föreläsande P.O.Wertransformatör och higher mind mentor, dig med stor värme, mycket humor och ett innerligt vetande till en spännande vecka i manifestationen magiska tecken. 

Maria vägleder och undervisar klarsynt med hjälp av både sin jordiska kunskap i att tänka i resultat tillsammans med en högre Vishet. 

Välkommen till en mirakelkurs som ger dig värdefull kunskap för HELA livet. 

Kursledare Maria Mondiamo har gjort en lång inre resa i ökat medvetande med metafysiska upplevelser utöver det vanliga. De har gett henne tillgång till en högre intelligens och vishet som hon förmedlar med smittande glädje och varm kärlek.

Hennes formella utbildning omfattar b l a kommunikationsvetenskap, pedagogik och ledarskap. Hon har lång erfarenhet av att vara föreläsare, utbildningsledare, pedagog och kursledare. 

Idag är hon entreprenör i sitt eget företag Ad Adventum. Hon arbetar som Soul provider för människors mentala, känslomässiga, själsliga och fysiska välmående och hon är föreläsande P.O.Wertransformatör inom sitt kraftfulla koncept The P.O.W.

P.O.W står för Power of Wisdom och ökar din inre medvetna kärlekskraft. Maria har klienter i enskilda sessioner som antingen går det djupgående transformativa P.O.W programmet eller som gör en resa i personlig avveckling och självutveckling genom P.O.W transformation. Hon leder även grupper i Medveten meditation och driver den metafysiska podden "Unfuck yourself". En podd om ditt kraftfulla sinne och transformation för den modiga. 

Lediga platser:
Internat: Ja
Kostnader: 5 995 kr inkl kost och logi

Kontakt: Cicci Hultqvist
Telefon: 0383-571 10
E-post: kortkurs@adelfors.nu