Mystikkursen 22-26 juli

Mystikkursen 22-26 juli

ANSÖKAN STÄNGD

Här kommer boot campen för dig som strävar inåt och uppåt. 


Tillbaka till sommarkurser

Längtar du hem i din andliga och själsliga resa? Här kommer boot campen för dig som strävar inåt och uppåt. 

En själslig och transformativ resa i Vishet väntar dig som är villig att expandera ditt medvetande och samarbeta med spirit.

Den här kursen vänder sig till dig vars själsliga Kunskapshunger stavas med stort K.

Du är likt Neo i The Matrix redo att svälja, eller har för länge sedan svalt "Det röda pillret" för att se sanningen och genomskåda drömmen det lägre egotankesystemet skickligt döljer. 

  • Det här är metafysik och mystik. 
  • Det här är sinnesträning och upplysning.
  • Du behöver vara beredd att tänka dig bortom både din fysik och bortom tid.
  • Du behöver längta efter att vara och leva i en högre kärlek.
  • Du behöver vilja minnas vem du i sanning är och bli den medvetna ickedömande observatören.

Undervisningen varvas under hela veckan med upplysande meditationer. Det blir även delande och helande. Alltid genom "hieros archos", den ickedömande ljuscirkeln. Helt fri från egots illusoriska tanke om hierarki, status, "olika" eller "speciell". 

Tillsammans är vi en och samma. Vi är Kärlek-EN. Ett medvetande. Som drömmer att det är många.

Maria Mondiamo välkomnar dig med innerlig kärlek till den här metafysiska och upplevelsebaserade P.O.W kursen. 

Här får du tänja tanken och expandera kärleksljuset genom den glömda och länge gömda Kunskapen och Kärlekskraften i ditt P.O.W - Din Power Of Wisdom. 

Kursledare Maria Mondiamo har gjort en lång inre resa i ökat medvetande med metafysiska upplevelser utöver det vanliga. De har gett henne tillgång till en högre intelligens och vishet som hon förmedlar med smittande glädje och varm kärlek.

Hennes formella utbildning omfattar b l a kommunikationsvetenskap, pedagogik och ledarskap. Hon har lång erfarenhet av att vara föreläsare, utbildningsledare, pedagog och kursledare. 

Idag är hon entreprenör i sitt eget företag Ad Adventum. Hon arbetar som Soul provider för människors mentala, känslomässiga, själsliga och fysiska välmående och hon är föreläsande P.O.Wertransformatör inom sitt kraftfulla koncept The P.O.W.

P.O.W står för Power of Wisdom och ökar din inre medvetna kärlekskraft. Maria har klienter i enskilda sessioner som antingen går det djupgående transformativa P.O.W programmet eller som gör en resa i personlig avveckling och självutveckling genom P.O.W transformation. Hon leder även grupper i Medveten meditation och driver den metafysiska podden "Unfuck yourself". En podd om ditt kraftfulla sinne och transformation för den modiga.

Lediga platser:
Internat: Ja
Kostnader: 5 995 kr inkl kost och logi

Kontakt: Cicci Hultqvist
Telefon: 0383-571 10
E-post: kortkurs@adelfors.nu