Stråkar i samklang 8-12 juli

Stråkar i samklang 8-12 juli

INSTÄLLD

Kursen är inställd. Det går inte att ansöka.

 

Tillbaka till sommarkurser

Genom individuell coachning på ditt stråkinstrument får du kontinuerligt tekniska och musikaliska tips som ger dig möjlighet att växa som musikant och instrumentalist.

Den här kursen består av tre huvudområden:
Personligt uttryck:
Under lekfulla och kravlösa former hittar vi tillsammans olika sätt att utveckla och utforska vårt musikaliska uttryck.

Egen övningsstil:
I grupp inspirerar vi varandra till att hitta var och ens unika övningsmetodik.

Scennärvaro:
Vi stöttar varandra till att efter egen förmåga och vilja, testa på och utveckla scennärvaro.

Kursen är till för dig som spelar stråkinstrument oavsett tidigare erfarenhet. Det viktigaste är att du vill utvecklas och mötas i en respektfull och tillåtande miljö.

Sarahs drivkraft och tyngdpunkt som lärare är att du som deltagare ska känna dig kompetent, sedd och att ha roligt. Det ökar den trygghet som hon är övertygad om behövs för att inlärningen ska bli som bäst. Att arbeta med självledarskap och gruppen som resurs är också viktiga delar i hennes metod.

Kursledare är Sarah Carlsson som har undervisat i stråkinstrument i närmare 20 år! Hon har en kandidatexamen från Kungliga Musikhögskolan i Stockholm och pedagogpåbyggnad från Stockholms Musikpedagogiska Institut samt att hon är certifierad Suzukipedagog. Sarah har arbetet både nationellt och internationellt som lärare, musiker och dirigent, både inom kommunal, statlig och egen regi! Vill du veta mer om Sarah så titta gärna på hennes hemsida stringalong.se

Lediga platser: Inställd.
Internat: Inställd.
Kostnader: 5 995 kr inkl kost och logi

Kurstid: 8-12 juli 2024
Kontakt: Cicci Hultqvist
Telefon: 0383-571 10