Vecka 20
Missa inte bubbelprovningen på hotell och konferens den 5 juni.
Måndag:
Stekt kassler, champinjonsås serveras med ris.
Veg: Stekt qournfile, ris och champinjonsås.
Tisdag:
Panerad fisk serveras med kokt potatis, remouladsås.
Veg: Schnitzel.
Dagens soppa: Mexikansk köttfärssoppa.
Onsdag:
Lasagne.
Veg: Lasagne.
Dagens soppa: Svampsoppa.
Torsdag:
Stekt fläsk serveras med kokt potatis och löksås, lingonsylt.
Veg: Pytt i panna (halloumi, grönsaker, rotfrukter) serveras med rostade rödbetor med honung och solrosfrön.
Dagens soppa: Blomkålssoppa.
Fredag:
Fläskkarré provencale serveras med rostad potatis, honung och pepparsås, gelé, rödlökschutney.
Veg: Qournfile provencale.
Fredagskaka.
Helgluncher:
Lördag 17 maj:
Helstekt ört och honungsmarinerad kotlett serveras med råstekt potatis och pepparsås.
Dessert: Chokladpudding och grädde.
Söndag 18 maj:
Porterstek serveras med stekt/kokt potatis, gelé
Dessert: Kladdkaka med vispgrädde.
Kl. 12.00-14.00
195:- inkl. salladsbord, dessert, dryck och kaffe.
Boka bord:
0383-571 70 - bokning@adelfors.nu
Varje dag serveras stort salladsbord och hembakat bröd. Vi serverar MSC-märkt fisk.
Kursdeltagare: 11.30 - 12.30
Konferens: 12.30 - 13.30
Allmänheten: 12.00-13.30
Måndag-fredag inklusive sallad, dryck och kaffe: 135 kr.
Seniorpris: 125 kr.
Häfte 10 kuponger: 1 215 kr. Endast kort eller swish.
165 kr inklusive sallad, dryck, kaffe och dessert.
Endast kort eller swish.
Med reservation för ändringar