Vecka 30
Vissa kvällar under perioden v. 29-32 erbjuder vi buffé. Ring 0383-571 70 för mer information.
Måndag:
Gulaschgryta serveras med kokt potatis, crème fraiche.
Veg: Linsgryta med grönsaker.
Tisdag:
Panerad fisk med kall sås och kokt potatis). Serveras med kokt potatis.
Veg: Schnitzel.
Onsdag:
Stekt fläsk & löksås, kokt potatis samt rårörda lingon.
Veg: Grönsaksbiff.
Torsdag:
Vaggeryds isterband serveras med stuvad persiljepotatis, skivade rödbetor
Veg: Sojakorv.
Fredag:
Helstekt fläskkarré serveras med stekt potatis , pepparsås, gelé, inlagd gurka.
Varje dag serveras stort salladsbord och hembakat bröd. Vi serverar MSC-märkt fisk.
Kursdeltagare: 11.30 - 12.30
Konferens: 12.30 - 13.30
Allmänheten: 12.00-13.30
Måndag-fredag inklusive sallad, dryck och kaffe: 135 kr.
Seniorpris: 125 kr.
Häfte 10 kuponger: 1 215 kr. Endast kort eller swish.
165 kr inklusive sallad, dryck, kaffe och dessert.
Endast kort eller swish.
Med reservation för ändringar