Veckans lunch

Veckans lunch

Vecka 26

Måndag:
Panerad schnitzel serveras med stekt potatis och bearnaisesås samt rödvinssås
Veg: schnitzel

Tisdag:
Sommarfisk (gratäng med fiskfile, tomat, purjolök, dill, pepparrot) serveras med örtigt potatismos Alt:Stekt korv
Veg: Stekt Sojakorv

Onsdag:
Boef bourguinon serveras med ris, kokt potatis, creme fraiche
Veg: Fransk linsgryta med halloumi & dragon

Torsdag:
Helstekt honung& vitlöksmarinerad fläskkarre serveras med kokt potatis/ugnsrostade rotfrukter champinjon & portvinsås , gele, äppelmos
Veg: Vitlök & persiljestekt qournfile

Fredag:
Porterstek serveras med kokt potatis , gräddsås , varma grönsaker, gele

Lördag:
Stängt

Söndag:

Skinkstek serveras med cidersås & kokt potatis, pressgurka, gele & äppelmos

Veg: Grönsaksbiff

 

Varje dag serveras stort salladsbord och hembakat bröd. Vi serverar MSC-märkt fisk.


Lunch

Kursdeltagare: 11.30 - 12.30
Konferens: 12.30 - 13.30
Allmänheten: 12.00-13.30

Priser

Måndag-fredag inklusive sallad, dryck och kaffe: 135 kr.
Seniorpris: 125 kr. 
Häfte 10 kuponger: 1 215 kr. Endast kort eller swish.

Busslunch

165 kr inklusive sallad, dryck, kaffe och dessert.
Endast kort eller swish.

Hitta till oss

Med reservation för ändringar