Måndag:
Panerad schnitzel serveras med stekt potatis och bearnaisesås samt rödvinssås
Veg: schnitzel
Tisdag:
Sommarfisk (gratäng med fiskfile, tomat, purjolök, dill, pepparrot) serveras med örtigt potatismos Alt:Stekt korv
Veg: Stekt Sojakorv
Onsdag:
Boef bourguinon serveras med ris, kokt potatis, creme fraiche
Veg: Fransk linsgryta med halloumi & dragon
Torsdag:
Helstekt honung& vitlöksmarinerad fläskkarre serveras med kokt potatis/ugnsrostade rotfrukter champinjon & portvinsås , gele, äppelmos
Veg: Vitlök & persiljestekt qournfile
Fredag:
Porterstek serveras med kokt potatis , gräddsås , varma grönsaker, gele
Lördag:
Stängt
Söndag:
Skinkstek serveras med cidersås & kokt potatis, pressgurka, gele & äppelmos
Veg: Grönsaksbiff
Varje dag serveras stort salladsbord och hembakat bröd. Vi serverar MSC-märkt fisk.
Lunch
Kursdeltagare: 11.30 - 12.30
Konferens: 12.30 - 13.30
Allmänheten: 12.00-13.30
Priser
Måndag-fredag inklusive sallad, dryck och kaffe: 135 kr.
Seniorpris: 125 kr.
Häfte 10 kuponger: 1 215 kr. Endast kort eller swish.
Busslunch
165 kr inklusive sallad, dryck, kaffe och dessert.
Endast kort eller swish.
Hitta till oss
Med reservation för ändringar