Vecka 19
Missa inte bubbelprovningen på hotell och konferens den 5 juni.
Måndag:
Herrgårdskyckling serveras med ugnsbakad potatishalva.
Veg: Schnitzel.
Tisdag:
Fiskgratäng med grön curry, lime, ingefära och koriander serveras med grönsaksris/kokt potatis. Alt: finns.
Veg: Asiatisk grönsakslåda med tofu.
Onsdag:
Köttfärslimpa med paprika och ost serveras med kokt/stekt potatis, gräddsås och lingonsylt.
Veg :Grönsaksbiff.
Torsdag:
Biff stroganoff med ris, cornichons, crème fraiche.
Veg: Stroganoff med tofu och grönsaker.
Fredag:
Äppelmarinerad skinkstek serveras med kokt potatis och pepparsås , varma grönsaker, gelé.
Veg: Stekt qournfile med äppeltopping.
Fredagskaka.
Varje dag serveras stort salladsbord och hembakat bröd. Vi serverar MSC-märkt fisk.
Kursdeltagare: 11.30 - 12.30
Konferens: 12.30 - 13.30
Allmänheten: 12.00-13.30
Måndag-fredag inklusive sallad, dryck och kaffe: 135 kr.
Seniorpris: 125 kr.
Häfte 10 kuponger: 1 215 kr. Endast kort eller swish.
165 kr inklusive sallad, dryck, kaffe och dessert.
Endast kort eller swish.
Med reservation för ändringar