Information till Studie- och yrkesvägledare

Information till Studie- och yrkesvägledare

Här har vi samlat information till dig som jobbar med studie- och yrkesvägledning. Våra kursledare berättar gärna mer om hur det är att gå på Ädelfors folkhögskola och vad våra utbildningar kan leda till i framtiden. Kontakta dem för mer information och bokning av studiebesök. Du kan också läsa mer på kursernas sidor och ladda ned kursplaner. Av hänsyn till miljön har vi ingen tryckt katalog.

Ädelfors live 3 mars

Ädelfors live Öppet hus var ett hybridevent där vi presenterade Ädelfors folkhögskola och våra kurser och utbildningar 2023/2024. Programledare var Niclas Lindqvist.

 

 

 
Studiebesök:

Studie- och yrkesvägledare, lärare, arbetsförmedlare, utbildningscoacher, deltagare, skolklasser och föräldrar. Alla är alltid välkomna till Ädelfors folkhögskola på studiebesök på överenskomna och bokade tidpunkter. Har ni längre resväg erbjuder vi övernattning till mycket låga priser (se PDF-prospekt nedan). Meddela om du/ni önskar fysiskt besök, digitalt möte alt. tidpunkt att bli uppringd.

Kurser och utbildningar HT 2023

Kontakta kurs- och utbildningsledare

Information till kursdeltagare

För generell information om skolan och om samtliga kurser och utbildningar kontakta biträdande rektor Carina Lindén Rydén, se kontaktuppgifter nedan i grå rutan.För mer information