Deltagarna på Indie Game Studio

Deltagarna på Indie Game Studio

Kevin Karlstop
    

Kevin startade sin bana som dataspelsutvecklare på kursen "Dataspelsutveckling" och efter sina studier där så har han studerat på "Indie Game Studio". Hans fokusområden är spelgrafik, programmering och level design.

Han har stort intresse av spelet Halo och skapar gärna nya banor i spelet. Han har kommit upp som favoritbana på Forgehub.

Kevin Karlstop - Om Indie Game Studio

"En av mina favoritdelar med Indie Game Studio är att vi får fokusera på det vi har som mest driv inom, för mig så är det inom grafik, level design och programmering. Våran lärare, Jessica ger oss väldigt mycket support och bra feedback om saker o ting. Jessica är typ som våran coach. Själv har jag utvecklas enormt mycket under dom senaste åren. Från att ha igen kunskap, till att kunna skapa helt egna spel från grunden"

Nathalie van Erp 

Nathalie började studera spelgrafik på kursen Dataspelsutveckling har sedan valt att gå vidare och studera på Indie Game Studio. Hon är spelgrafiker med passion för marknadsföring.

Hon jobbar med indiestudion "Hot Chocolate" med två andra i klassen. Nathalie är huvudansvarig för marknadsföring och arbetar som projektledare för gruppen.

Spelet "Hot Chocolate" handlar om en marshmallow som lider av psykisk ohälsa och studion vill belysa dåligt mående och psykisk ohälsa med sitt spel och spelstudio. Känslan i spelet är "Yami Kawaii" och deras artstyle "dark elements and cute stuff clashing with each other".

Nathalie van Erp - Om Indie Game Studio

"På Indie Game Studio får vi fokusera på de områdena vi vill utvecklas inom, vi lär oss själva med stöttning från Jessica. Förra året fokuserade jag på att lära mig att göra egna skins till vapen i CS:GO, olika tekniker att teckna och digital marknadsföring. I år vill jag bli bättre på 3D-modellering och UI/UX Design.

Då jag älskar att använda mig av flera olika kreativa medier så tycker jag att det bästa med kursen är att man just får göra så pass mycket olika saker, allt från videoredigering till bokföring.

Alla deltagare har åtminstone ett gemensamt intresse - spel. Här är det okej att vara nörd och snacka om stats som är obetydliga för dina övriga vänner. Folk här förstår dig på ett annat sätt och här kan du vara dig själv."Patric Keisala - Lazy Solutions

 

Patric Keisala har lång erfarenhet att arbeta med att skapa hemsidor. Han började studera på Indie Game Studio för att han drömde om att skapa spel. Första året jobbade han och hans kollega från Albanien på ett ambitiöst projekt som var ett skräckspel. Efter ett tag kände de att projektet var för stort och valde att göra mindre spel och lära sig nya speltekniker.

De skapade spelet "Virus" under ett game jam på Itch.io.

Patric är programmerare men har under varje projekt varit en uppskattad projektledare och skapat en bra känsla i klassrummet.

2020 började Patric jobba med Andreas Ingeholm som också studerade på Indie Game Studio och de kände att det saknades något i Unity och då började skapa "Advanced Scene Manger" som de hade release på i april 2021.

 

 

 

 För mer information

  • /media/132050/jessica.png?anchor=center&mode=crop&width=150&height=150&rnd=131903878640000000

    Jessica Lycker

    Jessica har en bakgrund inom spelutveckling, marknadsföring, foto och film. Hon jobbar som kursledare/lärare på Indie Game Studio. "Min passion är utveckling, kort och gott!"


    0383-571 15
    072 - 307 63 00 Jessica.lycker@adelfors.nu